неділю, 5 березня 2023 р.

Дивосвіт зимових свят

 

     Новорічні свята, мабуть, найсвітліші свята в нашому повсякденному житті, які люблять і діти, і дорослі. Новий рік завжди пов'язаний з мріями про краще майбутнє. Ці мрії та бажання здавна втілювались у чудові поетизовані обряди - колядування, щедрування і засівання.  

   Бібліотека бажає щоб Новий  2023 рік прийшов у Ваш дім разом із Перемогою, щастям, добробутом і миром! Нехай в новому році на вашому столі завжди будуть смачні страви, а справи, які ви починаєте, завершуються успішно!

Узимку хочеться чогось дуже затишного, життєствердного, святочно-радісного й водночас глибокого.  Для тих, хто любить читати, книжка стане найкращим другом цієї холодної пори. Адже що може бути кращим за цікаву історію, теплий плед, гарячу чашку запашного чаю з улюбленим смаколиком та бурхливу уяву, яка здатна перенести тебе у дивовижний світ літературних пригод.

Куди ж варто відправитися за теплими історіями? Безумовно, до нас, у бібліотеку, тим паче ми вже заздалегідь підготувалися.для вас у бібліотеці діє виставка-інсталяція «Зима святами багата. 







Немає коментарів:

Дописати коментар