четвер, 4 січня 2024 р.

Благодійна акція " Гроші на ЗСУ"

 

    Різдво – це час, коли українські сім'ї збираються разом, а діти радісно колядують. Ця традиція має давнє коріння і є важливою частиною нашої культури. Колядки – це не просто пісні, а символ бажання щастя, здоров'я та благополуччя.

    На Різдво, яке православні християни святкують 25 грудня або 7 січня, колядування є невід'ємною частиною святкувань. Ці пісні передаються з покоління в покоління, кожна з них має свою унікальну мелодію та слова, які часто змінюються чи доповнюються з часом.

   Хоча сучасний світ змінюється, колядування залишається актуальним. Це чудовий спосіб зберегти наші традиції та передати їх молодшим поколінням. Колядки вчать дітей поважати свої корені та розуміти глибину української культури. Тому, коли наступного разу почуєте дитячі голоси, що співають колядки під вашими вікнами, не забудьте привітати їх теплим словом та подарунком.









                                                    Ми прийшли колядувати до порога,

Україні побажати Перемоги!

І сказати в день такий привітання,

Цьому дому й господарю побажання!

Хай всміхається усім щастя й доля,

Щоби падали з небес тільки зорі!

Не ракети і не бомби,ми бажаєм –

Хай нас Бог і ЗСУ захищають!

Христос народився!

     Різдвяна зірка сповістила нам добру новину : Христос народився!Зібравшись гуртом, діти, батьки, вчителі села Завадинець колядували. Люди з радістю відгукнулися на благодійну акцію: « Гроші на ЗСУ».

Немає коментарів:

Дописати коментар